Фирма “Балканбит“ е един от големите доставчици в България на материали за запояване (тинол) и флюсове, използвани за ръчна и автоматична работа в областта на електротехниката, електрониката и комуникациите. Фирмата е и основен вносител и оторизиран представител за нашата страна на известния производител на тези продукти в Европа, полската фирма “CYNEL”.

Продуктите, доставяни от „Балканбит“, се отличават с конкурентна цена и високо качество, обосновано и гарантирано от европейския им произход и съобразяване със стандарта EN29463 и EN29454, и наличието на ISO9001 и ISO14001.

Предлаганите материали за запояване се предоставят в различни форми: течна, прахообразна и т. н., но най-често във форма на запойваща жица с различен диаметър (Ø) и брой на каналите в нея, запълнени с подходящ флюс. Запойващите жици са навити върху пластмасови макари с различно тегло – от 50 до 1000 гр. Фирмата винаги поддържа на склад достатъчни количества от най-разпространените видове тинол в България: с основна сплав калай и олово (Sn60Pb40), т. нар. безоловен тинол (Sn99.3Cu0.7), безоловен тинол със сребро (Sn96.5Ag3Cu0.5) за медни тръбни инсталации и т. н.

По специална поръчка от нашите клиенти е възможно да се извършат допълнителни спектрометрични изследвания на предлаганите материали и флюсове.

Паста флюс

Паста (флюс)

Модел: паста (флюс) 40 гр.

Специално разработена, некорозивна, средно активна паста (флюс) за ръчно запояване на медни, платинени повърхности и детайли в областта на...

Разгледай продукта