Фирма "Балканбит" е една от големите доставчици на спойващи материали (тинол) в България, използвани за ръчна и автоматизирана работа в областта на електрониката и електротехниката. Ние сме оторизиран вносител и представител на продуктите на фирма "CYNEL".

Спойващите материали, доставяни от "Балканбит", се отличават с конкурентна цена и високо качество. Високото им качество е обосновано от европейския им произход, наличието на ISO 9001 и ISO 14001, и съобразяването им със стандартите EN 29463 и EN 29454. Освен това, по поръчка на клиентите ни, е възможно да се извършват и допълнителни спектрометрични изследвания на предлаганите спойващи материали.

Спойващите материали (тинолът) се предоставят във формата на спойваща жица с различен диаметър (Ø) и брой вградени канали в нея. Тези канали са изпълнени със специален флюс с обем около 2 %. Спойващите жици са навити върху пластмасови макари с различно тегло от 50 g до 1000 g. Фирмата винаги поддържа на склад достатъчни количества от най-разпростра­нените видове тинол в България.


Паста флюс

Паста (флюс)

Модел: паста (флюс) 40 гр.

Специално разработена, некорозивна, средно активна паста (флюс) за ръчно запояване на медни, платинени повърхности и детайли в областта на...

Разгледай продукта