Офис и изложбена зала

Разгледайте нашите продукти и системи в офисa ни на бул. Климент Охридски 1А, ет. 2, гр. София.

Консултации и изготвяне на проекти

Безплатни технически консултации и изготвяне на индивидуални проекти. Нашите специалисти ще Ви помогнат да намерите решения, отговарящи на Вашите нужди и желания. За технически консултации се свърже с нас на тел.: 02 971 38 38 или 0886 42 23 29.

Безплатен оглед и изготвяне на оферта

За да изготвим конкретна оферта е препоръчително наши техници да направят оглед на обекта, където ще се монтира техниката. Огледът е напълно безплатен в удобно за Вас време! За заявки за оглед се свържете с нас на тел.: 02 971 38 38 или 0886 42 23 29.

Монтаж

Предлагаме монтаж, пускане в експлоатация, модернизация и надграждане на домофонни системи, контрол на достъп, видеонаблюдение и др. Високата квалификация на нашите техници Ви дава гаранция за правилния монтаж и дългата експлоатация на продуктите ни. 

Окабеляване

Предоставяме изграждане на инсталации и структурно окабеляване за безпроблемна работа на системите ни.

Ремонт и техническа поддръжка

Извършваме ремонт, гаранционна и извънгранционна поддръжка на продуктите предлагани и монтирани от фирма "Балканбит".

Доставки

Извършваме доставки до наши клиенти на територията на цялата страна.

Гаранция

Фирма "Балканбит" предлага пълна гаранция за срок от 24 месеца -  гарантираме Ви, че  ако не сте напълно удовлетворени от качеството на работа на всички наши продукти, ние ще ги заменим с нови такива или ще Ви върнем платената за тях сума!

Всички повреди в системата, предизвикани в резултат на неправомерни действия от страна на клиента, както и повредите, причинени от природни бедствия, наводнение, пожар, вандализъм, кражби и непреодолими външни въздействия, не се покриват от гаранцията!

Ако имате допълнително въпроси, не се колебайте да се свърже с нас на тел.: 02 971 38 38; 0886 42 23 29 или да изпратите запитване за оферта.