Екипът ни се стреми постояно да повишава качеството на продуктите и услугите, които предлага. Вашато мнение е от голямо значение за нас. Моля, изпращайте вашите отзиви, коментари, съвети и предложения на office@balkanbit.com. Благодарим Ви предварително.

Имам удоволствието като домоуправител на жилищна кооперация ул.”Д.Никита” 2Б, София, да изкажа нашата благодарност към Вас! Впечатлена съм от специалистите, които монтираха домофонната уредба - организирани, бързи, професионални! Бих Ви препоръчала на всеки, който се нуждае от Вашите услуги! Благодаря! Бъдете все така отговорни!

Желая Ви здраве и успехи!

В. Николова

- Домоуправител, гр. София

Благодарим Ви още веднъж за търпението, разбирането и съдействието, с които се отнасяхте през цялото време! Всички от входа изразиха своята благодарност за бързината, с която се монтира цялостната система, а тя е ключова в забързаното ни и ангажирано ежедневие.

Г. Георгиева

- Касиер, гр. София

Здравейте,

Аз съм Добринка Петрова, от Левски Г.

Много Ви благодаря за спазването на уговорката и за майсторите, които ни изпратихте. Страхотни са - бяха бързи, точни и дори ни помогнаха и за други неща. В наше лице спечелихте безплатна реклама - ще Ви препоръчваме като много добри професионалисти , бих казала , отлични. Наистина сме много доволни! Сърдечно благодаря!

Хубав и успешен ден!

Добринка Петрова, София

Благодарствено писмо

На 02.07.2018 г. поради технически проблем сградата на ДГ No. 15 не можеше да бъде издадена на СОТ, което създаде предпоставка за притеснение у персонала. Обърнах се за съдействие към екипа на "Балканбит".

Реакцията - адекватна и навременна.

Отношението - разбиращо, подкрепящо.

Бих искала от свое име и от името на екипа на ДГ No. 15 да изразя искрените си благодарности на Георги Костадинов и Георги Миланов за отзивчивостта и готовносттта да отделят от времето си за почивка, за да помогнат за отстраняване на проблема чрез проявения висок професионализъм и лична анганжираност.

Искрено вярвам, че и в бъдеще ще получаваме Вашата подкрепа и съдействие, обединени от желанието да осигурим спокойна среда за децата и екипа на детската градина.

БЛАГОДАРЯ!

Директор на ДГ No. 15, Равина Пешева, София

Работим с фирма „Балканбит“ дълги години и сме изключително доволни. Ръководството на Професионална гимназия по телекомуникации изказва благодарността си за проектирането, доставката, монтажа и поддръжката на системата за контрол на достъп и работно време с турникети с RFID карти. Навременната реакция при необходимост е важна за нас. При следващи поръчки отново ще предпочетем компетентното обслужване на вашата фирма.

Професионална гимназия по телекомуникации, София

Уважаема фирма БАЛКАНБИТ-гр.София

Като домоуправител на етажна собственост на ул. Шумен 13 в гр. София, имам удоволствието да изкажа от името на собствениците на кооперацията нашата благодарност към Вас.

Нашите взаимоотношения от самото начало бяха изключително сериозни и точни, бе проявено голямо разбиране и търпение що се отнася до нуждите на кооперацията и периода на изпълнение на поръчаните от нас дейности. Всички останаха много приятно изненадани от изключителния професионализъм на г-н Манол Трифонов Манойлов, техникa който реализира подмяната на домофонната система (да ви информирам, че същата бе в окаяно състояние) и инсталирането на новото стълбищно LED осветление. С голямо търпение обясни на живущите как функционират новите домофонна система и стълбищно осветление, и отговори на всички въпроси които му бяха отправени.

Смело мога да кажа, че в България ако всички си вършат работата като вас, ако всички имат вашия подход и разбиране със сигурност ще сме Швейцария на Балканите.

БЛАГОДАРЯ и бъдете все така отговорни и високо професионални.

С уважение:

Домоуправител, Емилия Тончева-Белло, София
Изключително сме впечатлени от бързината и професионализма на специалистите от Балканбит. Препоръчваме ги на всеки, който има нужда от такъв тип услуги. Ние със сигурност ще продължим да работим с тях!
iStudy Language School, София
Домоуправител съм на две жилищни сгради, в които подменихме старите домофонни системи. След детайлно проучване на фирмите – производители, избрахме техниката на „БАЛКАНБИТ”. Домофонните им системи са с  много добри функционални качества и привлекателен дизайн, а в ценово отношение са най-добрите на нашия пазар. Предстои ни да монтираме и видеонаблюдение. Ще се обърнем отново към „БАЛКАНБИТ”. Най-отговорно ги препоръчвам на всеки който реши да обнови достъпа до сградата си.
Доц. д-р. инж. Станчо Кавалджиев, София