"Балканбит" е водеща българска фирма с повече от 20 годишна история в областта на системите за сигурност и комуникации. Компанията е основана през 1996 г. с основен предмет на дейност производство, монтаж и сервиз на аудио и  видео домофонни системи, системи за контрол на достъп и работно време и видеонаблюдение.

За нас е важно доверието и лоялността на клиентите и благодарение на високия си професионализъм през годините се утвърдихме като лидер в сектора на системите за сигурност в България. В процеса на общуване с клиентите, освен комплексно обслужване, фирмата предлага и индивидуален подход и сътрудничество.

Своят успех фирмата дължи на квалифицирани и лоялни служители с дългогодишен опит. Екипът от професионалисти предлага на своите клиенти високо качество, сигурно партньорство и осигурява бързо, надеждно и компетентно обслужване. Търговският екип осъществява бизнес контакти на територията на цялата страна, като извършва доставки към търговски обекти и строителни фирми, предприятия и физически лица.

Ние предлагаме:

  • изложбена зала за представяне на предлаганите от нас изделия и системи;
  • 100 % гаранция за срок от 24 месеца на всички предлагани продукти и услуги. Сервиз за гаранционно и извънгаранционно поддържане. Абонаментно обслужване и поддръжка;
  • технически център за консултации и предоставяне на безплатни проектантски и уникални решения;
  • доставки и логистични операции до нашите клиенти.

Качеството, функционалността и естетиката на нашите продукти и услуги е приоритет за нас. Ние удовлетворяваме най-високите изисквания на клиентите и гарантираме за това с доброто си име. Като лидер в бранша фирма "Балканбит" залага на иновационните решения, за да оправдае високите очаквания на клиентите както днес, така и утре.

Коректно, лоялно и професионално отношение към всеки наш клиент!

Реализирани обекти

3560

Жилищни

225

Административни

195

Производствени

315

Държавни институции

Отзиви за нас