Начало / Издателство Нови Знания

Издателство Нови Знания

Издателство "Нови Знания" е специализиран отдел на фирма "Балканбит" ООД. Създадено е през 1997 г. с цел издаване на учебна литература за средно професионално и висше образование. Благодарение на тясното сътрудничеството с утвърдени и висококвалифицирани учители и преподаватели, са издадени редица учебници и учебни помагала за почти всички професионални направления на професионалните гимназии. Учебниците за висшите училища са ориентирани към Технически университет – София; Химикотехнологичен и металургичен университет – София, както и Национална спортна академия. Книгите могат да са полезни четива и за специалисти в съответните области, както и за всички онези, които имат познания и интереси по дадените специалности.

Издателство "Нови Знания" разполага със собствен интернет сайт, който може да откриете на адрес: http://noviznania.com

В него ще намерите пълен каталог на предлаганите издания, както и изчерпателно описание и съдържание към всяко едно заглавие.
За улеснение на клиентите са дадени начините на заявка и доставка на учебниците. На всеки клиент, поръчал книги директно от издателството, се правят значителни търговски отстъпки, които важат независимо от количеството на заявените учебници.
 

Copyright 2012, Balkanbit