начало / ОТЗИВИ

ОТЗИВИ

Екипът на фирма "Балканбит" постояно се стреми да повишава качеството на продуктите и услугите, които предлага. Вашато мнение е от голямо значение за нас. Моля, изпращайте вашите отзиви, коментари, съвети и предложения на office@balkanbit.com. Благодарим Ви предварително.Уважаема фирма БАЛКАНБИТ-гр.София
 
Като домоуправител на етажна собственост на ул. Шумен 13 в гр. София,
имам удоволствието да изкажа от името на собствениците на кооперацията нашата благодарност към Вас.
 
Нашите взаимоотношения от самото начало бяха изключително сериозни и точни, бе проявено голямо разбиране и търпение що се отнася до нуждите на кооперацията и периода на изпълнение на поръчаните от нас дейности. Всички останаха много приятно изненадани от изключителния професионализъм на г-н Манол Трифонов Манойлов, техникa който реализира подмяната на домофонната система (да ви информирам, че същата бе в окаяно състояние) и инсталирането на новото стълбищно LED осветление. С голямо търпение обясни на живущите как функционират новите домофонна система и стълбищно осветление, и отговори на всички въпроси които му бяха отправени.
 
Смело мога да кажа, че в България ако всички си вършат работата като вас, ако всички имат вашия подход и разбиране със сигурност ще сме Швейцария на Балканите.
 
БЛАГОДАРЯ и бъдете все така отговорни и високо професионални.
 
С уважение:
 
Домоуправител, Емилия Тончева-Белло„Изключително сме впечатлени от бързината и професионализма на специалистите от Балканбит. Препоръчваме ги на всеки, който има нужда от такъв тип услуги. Ние със сигурност ще продължим да работим с тях!”

iStudy Language School
гр. София
Домоуправител съм на две жилищни сгради, в които подменихме старите домофонни системи. След детайлно проучване на фирмите – производители, избрахме техниката на „БАЛКАНБИТ”  ООД. Домофонните им системи са с  много добри функционални качества и привлекателен дизайн, а в ценово отношение са най-добрите на нашия пазар. Предстои ни да монтираме и видеонаблюдение. Ще се обърнем отново към „БАЛКАНБИТ”  ООД. Най-отговорно ги препоръчвам на всеки който реши да обнови достъпа до сградата си.”

Доц. д-р. инж. Станчо Кавалджиев
гр. София