Екипът се стреми постояно да повишава качеството на продуктите и услугите, които предлага. Вашато мнение е от голямо значение за нас. Моля, изпращайте вашите отзиви, коментари, съвети и предложения на office@balkanbit.com. Благодарим Ви предварително.

Работим с фирма „Балканбит“ дълги години и сме изключително доволни. Ръководството на Професионална гимназия по телекомуникации изказва благодарността си за проектирането, доставката, монтажа и поддръжката на системата за контрол на достъп и работно време с турникети с RFID карти. Навременната реакция при необходимост е важна за нас. При следващи поръчки отново ще предпочетем компетентното обслужване на вашата фирма.

Професионална гимназия по телекомуникации, София

Уважаема фирма БАЛКАНБИТ-гр.София

Като домоуправител на етажна собственост на ул. Шумен 13 в гр. София, имам удоволствието да изкажа от името на собствениците на кооперацията нашата благодарност към Вас.

Нашите взаимоотношения от самото начало бяха изключително сериозни и точни, бе проявено голямо разбиране и търпение що се отнася до нуждите на кооперацията и периода на изпълнение на поръчаните от нас дейности. Всички останаха много приятно изненадани от изключителния професионализъм на г-н Манол Трифонов Манойлов, техникa който реализира подмяната на домофонната система (да ви информирам, че същата бе в окаяно състояние) и инсталирането на новото стълбищно LED осветление. С голямо търпение обясни на живущите как функционират новите домофонна система и стълбищно осветление, и отговори на всички въпроси които му бяха отправени.

Смело мога да кажа, че в България ако всички си вършат работата като вас, ако всички имат вашия подход и разбиране със сигурност ще сме Швейцария на Балканите.

БЛАГОДАРЯ и бъдете все така отговорни и високо професионални.

С уважение:

Домоуправител, Емилия Тончева-Белло
Изключително сме впечатлени от бързината и професионализма на специалистите от Балканбит. Препоръчваме ги на всеки, който има нужда от такъв тип услуги. Ние със сигурност ще продължим да работим с тях!
iStudy Language School, София
Домоуправител съм на две жилищни сгради, в които подменихме старите домофонни системи. След детайлно проучване на фирмите – производители, избрахме техниката на „БАЛКАНБИТ”. Домофонните им системи са с  много добри функционални качества и привлекателен дизайн, а в ценово отношение са най-добрите на нашия пазар. Предстои ни да монтираме и видеонаблюдение. Ще се обърнем отново към „БАЛКАНБИТ”. Най-отговорно ги препоръчвам на всеки който реши да обнови достъпа до сградата си.
Доц. д-р. инж. Станчо Кавалджиев, София